Freelance Jobs

14 septembrie 2010

Soccer Manager

In SoccerManager iti manageriezi echipa folosind browserul tău web. Sunt jucate meciuri de 2 ore pe săptămână. Aveţi posibilitatea să vă logaţi în orice moment, pentru a vă verifica echipa, rezultatele şi programul , pentru a efectua transferuri sau pur şi simplu pentru a comunica cu comunitatea SoccerManager.com care se extinde rapid.
In SoccerManager sunt peste 40.000 de jucatori reali , in peste 1.500 de echipe care au evaluarile reale.



La inceput iti alegi liga unde vrei sa joci dupa care iti alegi o echipa care este fara antrenor dupa care treci la treaba . Daca nu esti multumit de lotul pe care il ai poti sa incepi sa cauti jucatori si sa profiti de sistemul de transferuri real si sofisticat .
Pentru pregatirea meciului ai o multitudine de formatii , stiluri de joc si optiuni tactice care te ajuta in gasirea tacticii  perfecte pentru a putea castiga meciurile din liga sau din cupa in care esti . Pentru pregatirea meciului esti ajutat si de analizatorul dinaintea meciului.
Jocul are si liga din Romania cu multi jucatori inclusi , jocul este tradus si in limba romana printre cele peste 20 de limbi in care este tradus jocul .
Mult succes in castigarea cator mai multe cupe !!!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu