Freelance Jobs

7 iunie 2009

Imperial Hero


De cateva zile am inceput un joc pe net . Jocul se numeşte Imperia Hero si este încă în varianta beta .

Încă de la început jocul mi-a creat o părere foarte buna poate si datorită graficii foarte atrăgătoare si a modului simplu de jucat. Inca de la unceput ai un mod foarte bun de a creea eroul.

La inceput jocul are un tutorial care te ajuta sa intelegi structura jocului .Dupa ce ajungi nivelul 5 ai mai multe opţiuni la joc unele foarte originale precum ar fi sa iti alegi meseria un lucru pe care nu l-am întîlnit la alte jocuri , meseriile te ajuta sa iti creezi singur arme , armuri si bijuterii pentru ale creea ai nevoie de materii prime pe care le obti prin meseria a doua , meseria secundară . Materiile prime le colectezi din misiunile de pe harta.

După ce ajungi cu eroul la nivelul 5 poţi sa intri intr-o alianţă sa îţi poţi creea o alinta . Alinta este foarte complexa , ai visteriei si depozit la alianţă unde membri alianţei pot depozita obiecte sau pot da aur pentru dezvoltarea visteriei si a depozitului.
Acest joc RPG nu pune accent doar pe partea militară ci si pe partea economică a jocului poţi sa cîştigi aur doar prin a creea arme nu trebuie neapărat sa te lupti pentru aur.
Grafica 9/10
Originalitate 9/10
Complexitate 8/10
Dificultate 6/10
Media 8/10

Imagini:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu