Freelance Jobs

8 iunie 2009

Imperia Online


Te vom purta într-o lume de dinaintea prafului de puşcă. O lume a tăişului ascuţit al sabiei, o lume a arcului lung si a cailor de lupta. O lume a intrigilor politice, a maretiei luptelor medievale, a asedierii fortaretelor cu catapulte si trebusete, o lume a cavalerilor grei capabili sa tina piept unei întregi armate, atacând pe flancuri, a înrobirii populatiei civile, o lume cu mii de soldati pieriti într-o singura lupta. Un timp al legendarilor lorzi ai razboiului, zdrobind regate avansate tehnologic si mustind de bogatii. Un timp al aliantelor puternice, luptând între ele pentru dominatie totala. Vei înfrunta jucatori reali, asemenea tie!

Jocul are 2 parti: parte economica si partea militara.

Partea economica este foarte bine dezvoltata cu multe cladiri si foarte multe cercetari care te ajuta sa cresti puterea economica a regatului.

Parte militara reprezinta trupele si cladirile necesare pentru crearea trupelor care sunt foarte complexe. Trupele au un aport important in dezvoltarea economica pentru ca in timpul luptelor daca ies invingatoare aduc resurse care sunt foarte bune.

Diplomatia reprezinta un punct foarte tare al acestui joc, aliantele au foarte multe optiuni de utilizatau si cercetarii care ajuta membrii aliantei. Fara o alianta puternica nu poti face nimic, singur nu ai nici o sansa.

Bun venit într-o lume medievala, dincolo de cele mai salbatice visuri ale tale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu