Freelance Jobs

23 decembrie 2010

Curtea scolii



Mergand aievea pe drumul sau obisnuit catre casa, un baiat zareste in fata ochilor o simplascoala. Acesta ramane inmarmurit ! Si nu din cauza ca nu mai vazuse de atatea ori acea scoala, ci datorita faptului ca nu mai surprinsese niciodata pauza cu bucuria copiilor care ieseau cu zecile din salile de clase, toti indreptandu-se spre terenul de joaca.

Acesta se opreste un moment si se priveste in interiorul curtii scolii. Brusc isi aduce aminte un moment din timpul unei ore, pe vremea cand inca era la scoala.

imagine1
Statea infipt in banca, se uita la ceas - mai erau 10 minute din ora, dar nu oricare 10 minute - erau 10 minute din ora de matematica. Acele ceasului parca se invarteau in gol, stiloul aluneca din ce in ce mai greu pe caiet, numarul de exercitii se inmulteau, totul se petrecea foarte, foarte lent.


Pana cand in final, ora s-a sfarsit si a venitpauza. Un fior de bucurie l-a cuprins si cu pasi mari, impreuna cu ceilalti copii, au dat navala incurtea scolii. 

Totul parca era transformat aici - copii peste tot, jocuri care mai de care - fotbal, sotron, baschet, de-a v-ati ascunselea, fazan, telefonul fara fir, tara tara vrem ostasi precum si multe multe altele.


Brusc, acesta s-a trezit din vis si s-a vazut facandu-i-se mare dor de toate jocurile de care seimagine1 bucura in trecut. 

S-a grabit spre casa, si odata ajuns a dat startul constructiei unui nou loc de joaca, de data aceasta virtual - CurteaScolii.ro . Aici a adaugat jocuri sport, de actiunejocuri logicein care chiar si adultii trebuie sa-si puna mintea la contributie, jocuri cu masini, pentru copii precum si multe altele. 
Nu te vei plictisi niciodata de ele, deoarece noi jocuri vor fi adaugate zilnic.

Indiferent de varsta am adunat jocuri din toate categoriile tocmai pentru ca tu sa profiti de orice pauza fie ca aceasta este la scoala, fie la servici, fie acasa.
Deci ori de cate ori ai o pauza sa nu uiti ca Pauza incepe cu noi ! 

Iti uram distractie cat mai mare pe site iar daca iti place sa-l recomanzi si prietenilor tai.




Incepe si tu aventura in

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu