Freelance Jobs

28 august 2009

Un nou banner

Am facut un nou banner pentru blog . Ci vrea pota sa il puna si pe situl , blogul lu sa ma ajute cu promovarea blogului si voi posta si eu un banner de al lui . Am sa postez mai jos si codul html.



26 august 2009

Maxithlon


Esti pregatit pentru o noua provocare ?
Esti pasionat de atletism?
Acesta este jocul perfect pentru tine. Antreneaza atleti, înscrie în competitii si câstiga cupe. In maxithlon conduci un club de atletism unde de ocupi de tot ce înseamna un club de atletism de la antrenori la arena. Poti crea si cupe unde sa se întreaca cei mai buni atleti din lume.
Incearca acest joc si devin-o cel mai bun. Succes cu clubul de atletism.Maxithlon este primul şi singurul manager online care-ţi permite să-ţi conduci clubul de atletism spre glorieVa trebui să-ţi administrezi bine economia clubului, să-ţi antrenezi atleţii pentru a obţine rezultate cât mai bune în competiţiile regionale, naţionale şi internaţionale. Dar pentru a realiza asta, va trebui să îţi faci o strategie pe termen scurt/mediu/lung.
Nu vei juca contra computerului, dar vei concura alături de utilizatori umani ca şi tine, care vor încerca de asemenea să castige competiţiile. Acest joc nu se termină niciodată: la fiecare 10 saptamani începe un nou sezon.